Hälsa Utan Quickfix & Diet

Snabb mat, inte snabbmat.

Min idé om god och nyttig mat är att den inte ska ta särskilt lång tid att göra, inte heller ska det vara så svårt att man måste vara utbildad kock för att fixa en maträtt. Därför går vissa matlagningsprogram helt bort för mig, särskilt om det är för mycket konstiga ingredienser, ta föör lång tid att förbereda och/eller laga. Samtidigt vill jag att mat ska lagas från grunden och inga hel- eller halvfabrikat kommer in i mitt kök.

Min idé om god och nyttig mat är att den inte ska ta särskilt lång tid att göra, inte heller ska det vara så svårt att man måste vara utbildad kock för att fixa en maträtt. Därför går vissa matlagningsprogram helt bort för mig, särskilt om det är för mycket konstiga ingredienser, ta föör lång tid att förbereda och/eller laga. Samtidigt vill jag att mat ska lagas från grunden och inga hel- eller halvfabrikat kommer in i mitt kök.

sites/default/files/IMG_2571_0.JPG

Det här är något som jag tycker är väldigt gott och passar bra nu på sommaren, och det enda som tar tid är att koka rödbetorna, ca 40 minuter. I botten har jag lagt ruccola och rödkål sedan kokta, gärna ljumna rödbetor, päron, smulad chèvre och valnötter. Ringla gärna lite honung över alltihop. 

Ha en fortsatt bra lördagkväll.

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer