Nyttig och enkel dessert till helgen.

Helgen närmar sig och det är säker en hel del som ska bjud över vänner på middag. Ibland kan det vara väldigt svårt att veta vad man ska bjuda på och det är inget kul att stå i köket när gästerna kommer. Personligen gillar jag att kunna förbereda så mycket som möjligt innan.

Det här är just en sådan dessert och med bara 4 ingredienser får den även den mest ovana kocken att lyckas.

Smält 1 msk ekologiskt kokosfett i ett vattenbad. Mixa det med en mogen avocado (jag använde mixerstav).

Helgen närmar sig och det är säker en hel del som ska bjud över vänner på middag. Ibland kan det vara väldigt svårt att veta vad man ska bjuda på och det är inget kul att stå i köket när gästerna kommer. Personligen gillar jag att kunna förbereda så mycket som möjligt innan.

Det här är just en sådan dessert och med bara 4 ingredienser får den även den mest ovana kocken att lyckas.

Smält 1 msk ekologiskt kokosfett i ett vattenbad. Mixa det med en mogen avocado (jag använde mixerstav).

Blanda i 2 msk kakao eller carobpulver och 2 msk honung. Mixa igen.

Ställ kallt och lägg några apelsinskivor över eller lite hallon. Som vanligt har jag valt att bara använda ekologiska produkter.

Gör dubbla mängden om ni är 4. Allt beror ju självklart på hur mycket man äter men en dessert ska mer “kittla” smaklökarna än göra en proppmätt, tycker jag iallafall. 

Önskar er en riktigt härlig helg.

sites/default/files/IMG_3914.JPG

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer