Workout Knockout

Veckan i bilder.

 

 

Nu har vi varit hemma i 6 dagar och de har verkligen gått i en rasande fart! Inte ofta jag inte hinner med bloggen men denna vecka har det faktiskt varit så… du är inte heller det enda jag har inte hunnit med! Vi landade i söndags och kom hem runt 18.00, packade upp direkt och tvättade alla kläder! Sen var det dags att packa igen för jag drog iväg till Kungsör på planeringsdagar med jobbet och Milomir jobbade med på måndagen. Två fantastiska planeringsdagar på Kungsörstorp!! Vilken grym arbetsplats vi har och fantastiska kollegor! Jag var totalt mjuk i huvudet efter resan och jetlag men kände ändå jag jag var focuserad. Jag dör för efterätterna och fikar vi fick under dagarna! 

 

Maten var helt gudomlig, jätte god på alla sätt! Det var focus på bemötande på våra planeringsdagar och vi kommer även lägga extra krut på det i 12 veckor framöver, ska bli riktigt spännande. Kan dela med mig lite mer av det senare. Jag höll även i en timmes träning som jag döpt till ”rörelseträning för kontorsråttor” 🙂 Vi jobbade med olika stretchövningar du kan göra på pausen på jobbet för att förebygga få ont i ryggen, nacke och axlar. Du kan få ta del av det om du vill! 

 

Vi har även hunnit med att köra ett utepass med en cirkel med kettelbell! Det var första passet vi körde efter semestern! Det känns ju verkligen i kroppen på träningen att man varit borta från sina vanliga träningsrutiner i två veckor. Det är alltid lite tufft att komma tillbaka när man kör de första passen. 

 

Vårt lilla team på jobbet har även hunnt hållt i en utbildning i IPS (individual placement and support) och Supported Employment hos Strängnäs kommun. 

 

Har även hunnit inviga lite av mina nya träningskäder på mitt första Crossfit pass efter semestern, vilket jag förövrigt knappt klarade av för jag var så tufft så jag höll på att ge upp!! 

Hur har din vecka varit, hoppas på att den varit bra! 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras