Workout Knockout

Snapshots från mobilen

snapshots från mobilen

 

Snapshots från mobilen

Vi är lite nyfikna på hur din kamerarulle ser ut! Hur många selfies har du i mobilen? Ja du, jag kan säga att jag inte är bättre själv än att ha ett gäng med dem iaf. Som om jag inte själv  vet hur jag ser ut. Måste jag även fota mig med jämna mellanrum för att verkligen veta? Eller… kan det vara den ”like” hysterin som råder med sociala medier? Vi bloggar för mestadels om träning här på WorkoutKnockout. Men genom snapshots från mobilen vill vi även ge en liten inblick från vardagen med lite andra saker vi även gör under våra dagar.

 

Bilderna ovan …

  • Först och främst så tar vi selfie, eftersom den är så viktig (läs med en lätt ironisk röst) och dessutom tagen på en toalett på jobbet. Mer glam än så blir det svårt att hitta!
  • På jobbet har vi även haft en dokumentationsdag i mitt team, som vi kallar för ”the dream team”. Vi var även på ett hotell här i stan och åt frukost tillsammans innan vi startade dagen med att sitta framför datorerna.
  • Hotelfrukost har jag faktiskt ätit två gånger den här veckan! Det är något extra med att allt ligger så fint uppskuret och ser så gott ut. Jag gick loss på pannkakor med sylt och grädde, smörgås med goda pålägg, yoghurt med bär och nötter och lite frukt.
  • Under helgen har jag även träffat ett par bloggare ( Fashionforfiftyish och En stark blogg) för en idé som vi kommer att börja jobba med tillsammans. Men mer om det kommer lite senare, spännande!
  • Jag har även varit och klippt håret hos bästa Linda som har frisörsalongen Köpmangatan 29 . Jag blir alltid så supernöjd med mitt hår efter jag varit där!
  • Tog en till ”toalett selfie” när jag körde på en lite mer preppy look till jobbet, det tillhör inte vanligheterna att jag kör på skjorta.
  • Vi hade även öppet hus på jobbet, så där valde vi i teamet att ha kläder i svart och en röd ros för att visa att vi är i teamet. Jag arbetar till vardags, som du kanske vet, som Arbetsspecialist på Eskilstuna kommun och vi hade bjudit in andra enheter och arbetsförmedlingen till oss för lite mingel och nätverkande.

 

Det har verkligen varit en fullspäckad vecka och nu väntar två veckor till med snäppet högre tempo. Hoppas jag tar mig igenom det med stil!

 

I morgon är det måndag och då börjar vi veckan med ett leende tillsammans 🙂 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras