Workout Knockout

Helgen i bilder

En skön helg med mycket aktiviteter

Helgen började med ett Yoga pass tidigt på lördagsmorgonen. Jag gick med en vän som även ville prova på. Jag börjar verkligen känna av Yogans effekter på kroppen och inte minst hur andningen och min core blir inkopplat på ett helt annat sätt än tidigare. Har du tips om någon bra instruktör i Eskilstuna eller på annan plats som man kan åka och träna ett pass hos så tipsa mig gärna i en kommentar!

 

Det har även varit en del boxning både under veckan och i fredags kväll. Milomir gillar att avsluta träningen så här. Det har varit mycket sparring i ringen och intervallträning nu. I lördags såg vi även på boxningsmatchen med Mikaela Laurén. För dig som inte känner till henne så är hon nu 6-faldig världsmästare i boxning! Man blir alltid lite extra taggad på träning när man ser på tävlingar.

 

Det här är en gammal bild från ett par månader sedan då jag var på ett boxningspass som Mikaela Laurén höll i på kampsportsklubben Nova MMA i Eskilstuna. Och på tal om att bli extra taggad till träning när man ser på tävling så ska ett helt gäng av klubbens fighters tävla i helgen i Stockholm så det kommer bli extra roligt att vara där.

Lite chill och god mat

Milomir är på en helt annan nivå i boxning än mig så medans jag blir ”starstrucked” av vissa boxare så är han mer träningskompis. Vi har även hunnit med en glass ute i solen igår, du som är från Eskilstuna kanske ser vart vi är. Slagstaglass så klart, stans bästa glass ställe med hästlängder!

 

 

Under lördagen var jag för mestadels inomhus och jobbade med att filma till ett nytt projekt, vi kommer att berätta mer sen. Men jag passade på att springa ut i pauserna för att ställa mig i solen och njuta en stund. T-shirten är från Cubus (du hittar den här)  och den går loss på 149 kr! Jag gillar verkligen trycket på ryggen, det ser ut som en bomullsblomma men det är en munk med strössel på 🙂 Passar bra till mina rosa fladder byxor.

 

Avslutningsvid var jag hemma hos min bror, hans fru Elin och två barn och käkade lunch, grillad lax med färskpotatis och sallad. Elin hade i vindruvor i salladen, så sjukt gott. Att jag inte tänkt på det tidigare! Det var vår helg det…hoppas din helg var bra. Nu kör vi igång den här veckan 🙂

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras