Workout Knockout

Helgen i bilder

inspiration

Helgen var underbar

Hoppas du haft en fantastisk helg. En helg som fyllt dig med energi och glädje. Nu är det måndag igen och vi ska inte glömma bort att även om måndagar kan vara lite motiga eftersom man har fått vara ”fri” under helgen så är det upp till dig att skapa den bästa dagen i veckan. Skriv ut bilden ovan och klistra upp den på badrumsspegeln så du påminner dig att varje dag är en gåva och att du har makten att göra dagen till precis det du själv vill.

 

Lördagsfrukosten avnjöts på balkongen. Vi köpte nya ryggkuddar då våra gamla inte var bra, de hade blivit förstörda under vintern tror jag så det var massa vita fibrer som flög runt när man nuddade dem. Jag älskar verkligen att hänga på balkongen och vi har modulsoffor som vi kör ihop till en stor säng så man kan ligga och läsa eller blogga. Efter frukosten gick jag och tränade yoga men jag glömde att fota!

 

Under lördageftermiddag åkte vi och köpte en glass. Jag provade Magnum Mint och det var dööö god! Milomir köpte vit choklad och jordgubbe och han älskade den. Efter det åkte vi till ett par vänner i Stockholm som bor på Djurö och åt middag. Vi kom hem vid 24.00 och det var en lyckad kväll.

 

Söndagen startade perfekt

Söndagmorgon gav en riktigt bra boost då vi mötte upp ett gäng vänner och bloggkollegor och käkade  hotellfrukost och spånade ideér. Älskar hotellfrukostar då man kan äta länge och att det finns mycket olika alternativ.

Efter bloggfrukosten var vi ute på gården och grillade med min bror Mario och hans fru Elin och vår vän Björn. Vi spånade på mer idéer för våra kurser i Självförsvar mot våld. Här (länk) kan du hitta vår hemsida och Här (länk) hittar du vår facebook sida.

Idag måndag

Idag är det jobb som gäller sen kör jag ett Yoga pass och därefter ska jag hålla ett pass med Corestyrka (länk) på djurgården som är gratis och öppet för alla. Efter mitt pass kommer två tjejer som är löpcoacher från B.A.B.Y Runners Team Eskilstuna att hålla i löpteknik sen blir det en liten joggingrunda efter det! Vi kör kl 19.00 på djurgården för dig som bor i Eskilstuna. Jag uppdaterar er ikväll om hur det gick, förhoppningsvis blir jag inte ensam!

Ha en fin dag !

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras