Skönhetsprodukter från Kuren

Skönhet – Kuren

hudprodukter

Idag vaknade jag upp redan kl 06.40, en lördagmorgon. Det blev ingen lång sovmorgon men däremot blev det en lång dusch där jag även passade att använda mina nya hudvårdsprodukter från märket Kuren som jag köpte när jag var på Hedenlunda Slott. De är deras egna produkter som de skapar från grunden som är specifikt till deras spaavdelning de har på slottet. Vilken fantastisk idé tycker jag, att göra egna produkter som används specifikt till spat.

Nedan kan du läsa lite om vad jag tyckte om produkterna.

hudprodukter

 

Skrubben:

Jag provade skrubben som var helt fantastiskt, den skrubbade verkligen jätte mycket, trotts att det inte kändes så kornigt. En fantastiskt skrubb och den var väldigt dryg, doftade lite tall nästan och hade små svarta korn i sig. Huden kändes ren efteråt!

Guldmasken:

Masken vad totalt guldig och hade med små korn i sig. Jätte skön på huden och lätt att massera på. Guldmasken innehåller AHA syra viket ska vara väldigt bra för huden och förnyar huden och förbättrar hudens förmåga att bevara fukt. Samtidigt som det även har en liten ”plumping” förmåga vilket gör att små linjer blir mindre synliga. Jag tvättade bort masken efter ca 10 minuter med varmt vatten och huden kändes mjuk och len efteråt.

Serum:

Efter skrubben och  guldmasken hade jag på serumet över ansiktet. Ett superskönt serum som gav huden mycket fukt.

Handkräm:

Handkrämen var med kanon då den sjönk in i huden på ett bra sätt, jag kan annars ha problem med att krämer på händerna lägger sig som en hinna över och inte sjunker in. Den här handkrämen var jätte skön och lämnade händerna mjuka.

Tall-infucion:

Fotbadet är det enda jag inte har provat ännu. Jag upptäckte att jag inte har ett fotbad så jag kan inte tappa upp ett fotbad. Det måste det bli ändring på!

 

Ha en fortsatt fin lördag!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.