Workout Knockout

3 månader kvar till vårt bröllop!

Snart blir det bröllop då vi gifter oss!

Vi har ju bara 3 månader kvar till vårt bröllop och vi kom på att vi inte har delat med oss av våra bröllopsplaner till dig här på bloggen! Så den 15 september gifter vi oss och det ska bli så sjukt kul. Det är verkligen en dag vi längtar efter men samtidigt är det lite overkligt. Det är ju svårt att föreställa sig hur det kommer att kännas. Vi har ju varit på ett antal bröllop tidigare och det är alltid mycket känslor men inget går ju att jämföra med sitt eget.

Vårt bröllop hålls i Belgrad eftersom Milomirs familj , släkt och vänner bor där. Giannas familj är väldigt mycket mindre så det kändes smartast att bjuda ner dem till Belgrad. Allt är redan klart och nu väntar vi bara att månaderna ska gå. I juli tar vi en liten semester och åker till Belgrad för att fixa det sista. Det finns alltid lite småfix i sista stund och vissa saker vill vi själva göra på plats.

Självklart kommer vi inte kunna slita oss från att dela med oss av bröllopsplaneringen till dig här på bloggen, men det kommer inte bara handla om bröllopet så klart 🙂

Nu välkomnar vi fredagen! <3

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras