Bloggträff och fotosession

Bloggträff och fotosession med Sporthälsa

Bloggträff

För ett par dagar sedan var vi på en bloggträff med Sporthälsa och träffade de andra som bloggar på tidningen och teamet som arbetar med Sporthälsa. Vi hade även en fotosession där vi tog lite nya bilder till bloggen som kommer dyka upp lite då och då framöver. Vi fotade även olika övningar och fick köra ett tufft och grymt kul Crossfit pass på Crossfit Södermalm.

 

bloggträff

BloggträffVi fick frukost från Spoons, dessa supergoda drycker med blåbär och lingon och sedan även superpot med hallon och banan eller choklad och banan. Båda var kanongoda och det var bra att fylla på med energi innan crossfit passet! Till lunch fick vi den supergoda soppan från Spoon som vi tipsade dig om i måndags. Länk till det inlägget finns här. 

 

Bloggträff

Även under Crossfit passet fotades vi, det var ett riktigt tufft pass så det ska bli kul att visa er bilderna senare. För er som bor i Stockholm så är Crossfit södermalm (länk) ett jätte bra ställe och vår tränare för dagen Emma var grym coach. Vi hoppas på att kunna komma tillbaka för ett pass igen!

 

Bloggträff

Dagen avrundades med lite bloggsnack, kaffe och en fin goodiebag innan vi skildes åt. Det var ett enormt snöväder så vi valde att åka hem när vi var klara för att inte hamna i rusningstrafiken från Stockholm i snökaos. Annars tänkte vi ta en sväng på stan, men det får vi ta en annan dag. Det kommer upp en ny profilbild med, hoppas du gillar den!

Ha en fin dag!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.