Upp och ner

Hej allihop 🙂

 

Hej allihop 🙂

 

Det har varit lite upp och ner det senaste och jag blir galen på att jag inte får någon ordning på min träning. Främsta anledningen är såklart att jag i princip blivit förkyld varannan vecka när jag tar min medicin, som jag för övrigt ska börja ta idag. Har haft förhöjda levervärden som nu är tillbaka på det normala så efter jag har skrivit detta blir det injektion som jag ser fram emot och inte. Ser fram emot för att den hjälper mot värken, ser inte fram emot för jag hatar hatar hatar att det måste vara en nål och injektion. Men vad är väl två minuters lätt ångest mot två veckor av mindre smärta? Ingenting egentligen 🙂 ( så lät det inte för ca ett års sen kan jag erkänna dock, får skriva ett annat inlägg om det kanske).

 


 

På tal om inlägg såg jag att jag inte skrivit något sen den 22e januari!! Inte okej. Har inget annat att skylla på än att det varit upp och ner, nyligen fått en deltidssjukskrivning här en period på grund av ökad inflammation och därmed ökad smärta och trötthet. Sen intensiv förkylning och lite allmänt tappat motivation till allting, igen. Kan man någon gång få ha en balanserad tillvaro som inte går upp och ner? Fast det är nog så här livet är helt enkelt 🙂

 

Idag har jag varit på föreläsning, men har alltid känt mig rastlös på föreläsningar även om ämnet är väldigt intressant! Läser en kurs via jobbet på Göteborgs universitet i utvecklingspsykopatalogi. Tycker det är en skön omväxling från jobbet att gå på föreläsning ca en gång i månaden.  Dagens lunch blev sushi. Andra gången i mitt liv jag äter det, första gången fick jag för mycket wasabi på en bit och trodde jag skulle kvävas 😛 Idag gick det bättre hehe. 


På vägen hem fick jag en snilleblixt för vardagsmotion och bad sambon släppa av mig lite tidigare så jag kunde promenera den sista 1,5 km. Älskade älskade landet.


 

Hade bestämt igår att jag skulle köra kondition idag när jag kom hem också, och fast än jag inte riktigt orkade körde jag 20 minuter på boxningssäcken vi har här hemma. Tycker det är så himla kul! Och alla mina underliggande aggressioner (om jag har några!?) kommer ut på ett bra sätt antar jag hehe. 

Nu är det tacos! Hoppas ni får en bra helg! 🙂

 


Inga kommentarer

Stängt för kommentarer