Paus

Hallå! 

Det är bara att erkänna. Jag är en periodare. I perioder är jag helt inne i något, till hundra procent, för att sen tappa det ett tag till att återuppta det ännu en gång. 

Hallå! 

Det är bara att erkänna. Jag är en periodare. I perioder är jag helt inne i något, till hundra procent, för att sen tappa det ett tag till att återuppta det ännu en gång. 

Den senaste tiden har varit full av förändringar. Nytt jobb och flytt till stor lägenhet. Äntligen kan jag börja rota mig någonstans då jag hela detta året bara bott på ställen som jag vet att jag ska flytta ifrån. I och med allt detta nya har träning och hälsa blivit lidande, tråkigt nog. Det som egentligen absolut inte får bli lidande. Men så är det ibland, och träningsmotivationen har ärligt talat varit nere på noll. Ingenting träningsmässigt har känts roligt. Jag har funderat på om jag borde tagit tag i allting ändå fastän motivationen inte fanns där, men jag tror att ibland måste man låta det vara. Och nu är motivationen tillbaka! Hur fick jag tillbaka den? 

1. Gav mig själv en paus. 

2. Testade nytt, var tex på ett gruppträningspass. Brukar aldrig annars gå på pass. 

3. Läste träningsbloggar osv. 

4. Ägnade mig åt annat på kvällarna (i det här fallet var det mest packa upp grejer och organisera hemmet). 

5. Upptäckte att en gammal kjol satt lite för tajt, vilket inte kändes helt bekvämt. 

Och sen slutklämmen för mig som är reumatiker; 

6. Var på läkarbesök. Där fick jag veta att de inflammationer jag har som är aktiva i muskel-och sen fästen inte kan underlättas med medicin, utan enbart med träning. 


Så nu har jag funderat över hur jag ska ta tag i träningen igen, funderar på om jag ska börja simma nån gång i veckan och jag skulle jättegärna vilja börja med klättring! Men först och främst ska jag blåsa upp pilatesboll så jag kan göra sjukgymnastik och börja med yoga varje dag igen! Bechterewts har lett matchen i några månader nu, så nu är det dags att göra en comeback! 

Hoppas ni får en fin helg! För mig är det roadtrip till en av mina bästa vänner för att fira hennes 30-års dag som gäller! 😀 

Godkväll 🙂 

No Comments Yet

Comments are closed