Nama-fail

Jag valde en helt fel yogaklass för ett tag sen. Med mycket höftvridningar, ryggtöjningar. Säkert bra i långa loppet, men i så fall ska jag nog fortsätta hemma i lugn och ro. Ni vet hur de flesta brukar säga att “yoga går för långsamt för mig, jag gillar inte det”? Den här yogaklassen, en vanlig i vanligt tempo, gick för snabbt för mina leder?

Jag valde en helt fel yogaklass för ett tag sen. Med mycket höftvridningar, ryggtöjningar. Säkert bra i långa loppet, men i så fall ska jag nog fortsätta hemma i lugn och ro. Ni vet hur de flesta brukar säga att “yoga går för långsamt för mig, jag gillar inte det”? Den här yogaklassen, en vanlig i vanligt tempo, gick för snabbt för mina leder? Envis (korkad?) som jag är försökte jag ändå och tänjde på gränserna och den sorgliga uppvisningen slutade med att jag försökte att inte börja gråta av smärta under avslappningen. Så det var sista gången på ett tag som jag går på yogaklass. Yoga PT tror jag hade varit något, då det blir mer individanpassat! Eller kanske medicinsk yoga 🙂

Jag fortsätter helt enkelt med att bara göra min yoga hems efter youtube videor. Då kan jag ta det ännu lugnare och tänja på muskler och leder i min takt. Alla yogaklasser ska såklart gå i ens egen takt och alla gör efter egen förmåga, men jag kan inte låta bli att bli stressad av att jag inte vill visa hur ont det gör eller hur osmidig jag är. Å andra sidan, en måste ju inte vara vig för att utöva yoga. Det är ju inte det som är grejen, även om många instagramkonton verkar visa motsatsen. Vi måste ju våga pröva nya saker och testa på gränserna. I vår egen takt.

Här bjuder jag på en bild hur det ser ut när jag gör yogaposen som jag inte för mitt liv förstår hur andra kan komma ner i?!

Ja ja, någon gång i framtiden kanske! 
Inga kommentarer

Stängt för kommentarer