Måndag

 

 

Måndag igen! Jag har en sorts hatkärlek till måndagar. Å ena sidan, det är måndag. Dags för jobb igen (oavsett hur kul man tycker det är), och hela ordet bara osar måsten och ansvar och jobb och långt till helgen. Å andra sidan, måndagar är en nystart. Om tex träningen sket sig förra veckan, har man en ny chans på måndag! På det sättet är måndagar ganska bra. 

Min träning har legat på is ganska länge så jag är glad över den här måndagen! Det finns på vissa träningsinspirationsbilder som går någonting om att aldrig missa måndagsträningen och det ligger något i det. Om man ger sig fan på att träna på måndagen och ser till att göra det, så har man kommit över den där komma-igång-barriären. Veckan har startat och nystarten är i full gång. Och om man sen missar en eller två eller alla andra träningsdagar resten av veckan, så har man iallafall måndag. Och det är bättre än ingenting! 

Min nystart av veckan består i att komma ifatt så mycket jag kan på jobbet efter 2 veckors långdragen förkylning, göra upp ett nytt träningsschema och planera veckans matlista. 

Och nu blir det styrketräning på gymmet, jag är så taggad! Måndag! 😀 Vad har ni för måndagsträning idag?

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer