Humirafredag

Hallå!
Idag är det fredag och varannan fredag är humirainjektion. Jag HATAR humirainjektionsdagen. En kombination av att jag är rädd för sprutor och att den varje gång påminner mig om hur sjuk jag är i kronisk värk.

Hallå!
Idag är det fredag och varannan fredag är humirainjektion. Jag HATAR humirainjektionsdagen. En kombination av att jag är rädd för sprutor och att den varje gång påminner mig om hur sjuk jag är i kronisk värk. Försöker ändra perspektivet – att det är BRA att jag har humirafredagar, som hjälper mig att få mindre smärta. Det är bara det att jag inte känner någon stor skillnad så att jag är tillräckligt tacksam typ. Vilket är dumt, jag är såklart tacksam för varje minskning av smärta. Även om den måste ske med injektion.
Senare idag så ringer läkaren och hoppas att hon håller med jourläkarna om att jag ska byta medicin så kanske jag får injektioner som fungerar bättre. Då känns det förhoppningsvis inte lika jobbigt varannan fredag plus att smärtlindringen kanske blir bättre *hoppas*. 
Medicin i samband med fredagsmys för några veckor sedan. 
Dagens träning består av sjukgymnastik och så ska jag försöka mig på ett yoga pass också. Känner mig nästan alltid frälst när jag har gjort yoga! Känns som att det borde vara mysigare med tända ljus och lugn musik men jag trivs nästan alltid bättre när jag gör det med någon komediserie på i bakgrunden.. Hmm. Hur gör ni yoga? I tystnad? Med tända ljus? När ni kollar på teve på kvällen? 
Ha en fin fredag och ät mycket tacos! <3
Inga kommentarer

Stängt för kommentarer