Comeback

Hej vänner! 
 
Hej vänner! 
 
Har alltid tänkt att ett comeback inlägg behöver vara något stort liksom. Men jag struntar i det och berättar istället så här: Den här våren har varit bra på många olika sätt men också dålig. Så mycket värk som orsakat rörelserädsla, tappad träningsmotivation, energilöshet, lite ledsenhet osv osv. Jag går in på det djupare i andra inlägg. Men nu känner jag mig redo att börja skriva igen. Det har verkligen inte varit någonting som varit särskilt roligt eller inspirerande en period. Allt har handlat om att röra på mig, jobba, och försöka få ihop en någorlunda normal vardag. Det har inte gått bra. Men det är okej. Sånt är livet ibland. 
 
Men vad jag har saknat att skriva. Att få uttrycka känslor och händelser i ord. Att få berätta. Jag älskar att berätta, och framförallt i skrift. Och nu sitter jag med ett gäng berättelser och tangentbordet bara skriker om att få användas. Allt kommer i olika inlägg här under sommaren. 
 
Men nu tänkte jag fokusera på precis just nu. 
 
Känsla: Känner mig uppstressad, kan inte slappna av. Imorgon ska min läkare ringa och följa upp sjukskrivningen jag har just nu. Är nervös för jag har bara haft kontakt med henne två gånger; en gång på nybesöket i augusti förra året och en gång på telefon i januari. Har inga positiva upplevelser av kontakten med henne. Dessutom funderar jag mycket på framtiden och arbetsförmåga. 
 
Träning: Sjukgymnastik och cykelturer till vardags. Var förkyld förra veckan och tappade det mesta som jag fått upp till regelbundenhet så som man gör. Har satt som mål att försöka komma igång nästa vecka! 
 
Drömmer om: Att resa utomlands. Vad jag saknar att vara på resande fot! 
 
Ser fram emot: På lördag, då min sambo och jag ska ge oss ut på en dagsroadtrip här på västkusten. Ska packa kylbag, kameraväskan och ge oss av! Ska bli så roligt! 
 
Känns så skönt att skriva igen! Har saknat det så mycket. Det är också viktigt tycker jag, att berätta både om det bra och dåliga i vardagen som kroniskt sjuk! 
 
Tack för titten och ta hand om dig! 🙂
Inga kommentarer

Stängt för kommentarer