6 grymma kvinnor

Idag är det den 8e mars och den internationella kvinnodagen. Här är 6 träningskvinnor att bli inspirerad av 🙂 

Idag är det den 8e mars och den internationella kvinnodagen. Här är 6 träningskvinnor att bli inspirerad av 🙂 

Kacy Catanzaro @kacycatanzaro
Kacy är en superstark gymnast som deltagit i American Ninja Warrior och där fick smeknamnet ”Mighty Kacy”. Hon var den första kvinnan som kvalificerade sig till finalen i programmet. 


 
Shahrzad Kiavash @triathlonshahrzad

2012 drabbades Sharhzad av en livsfarlig sjukdom och läkarna blev tvungna att amputera båda hennes underben. Efter många operationer och lång sjukhusvistelse började Shahrzad träna hos en personlig tränare för att bygga upp sin kropp igen. 2015 tävlande hon i triathlon och har deltagit i paralympics! 


 

 
Megan Hine @megan_hine
 
Megan Hine jobbar som säkerhets och överlevnads konsult. Hon konsulterar bland annat äventyraren Bear Grylls och står bakom många teveproduktioner kring äventyr och överlevnad. Hon kommer ut med en bok i april i år som heter ”mind of a survivor”. Den tänker iallafall jag spana in! 

 

Kubra Dagli @kubradagli
 
Guldmedaljör i World Taekwondo Championships 2017. Lämnar denna videon här. Enough said. Grym brud. 
Jessamyn Stanley @mynameisjessamyn

Jessamyn bryter stereotypen om att en måste ha en slank vältränad kropp för att utöva yoga. Spana in hennes instagram! 


 
Du
 
Du som promenerar. Du som springer. Du som styrketränar. Du som går på ett pass i veckan. Du som tar trapporna istället för hissen. Du som tillåter dig att vila. Vem du än är. Vad du än går igenom. Var du än befinner dig. Du är grym. Du kan göra precis vad du bestämmer dig för. Och du är grym precis som du är! 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer