Nyponpulver

Nu är det dags! Jag har sedan ca två veckor tillbaks börjat med det här med nyponpulver. Jag tror vi kan kontrollera mycket hur vi mår med vad vi stoppar i oss. Frågan är hur mycket? Är det möjligt att nyponpulver kan minska ledvärk? Det är värt att testa tycker jag, och har hört från så många håll att de ska hjälpa mot ledvärk. Plus att det innehåller massa c-vitamin och det är ju inte helt fel! Smakar inte särskilt mycket heller så fungerar att blanda ner i det mesta.

Nu är det dags! Jag har sedan ca två veckor tillbaks börjat med det här med nyponpulver. Jag tror vi kan kontrollera mycket hur vi mår med vad vi stoppar i oss. Frågan är hur mycket? Är det möjligt att nyponpulver kan minska ledvärk? Det är värt att testa tycker jag, och har hört från så många håll att de ska hjälpa mot ledvärk. Plus att det innehåller massa c-vitamin och det är ju inte helt fel! Smakar inte särskilt mycket heller så fungerar att blanda ner i det mesta. Jag brukar blanda det med juice eller smoothie (oftast färdigköpt för jag är lite för lat för att göra egna för tillfället..). Eller så blandar jag med soyakvarg/yoghurt, funkar mycket bra det med! Av det jag läst runt på nätet och hört från andra verkar det vara lite olika hur lång tid det tar innan det ger effekt så vi får väl se vad som händer. Vissa verkar ha märkt skillnad efter redan en månad, andra verkar det ta flera månader för. Vad tror ni om effekten? Är det någon som testat och känt skillnad? 

sites/default/files/IMG_0120.JPGNyponpulver som jag fått av min pojkväns snälla mamma, kvarg på soja och min egen snälla mammas frö-och nötblandning. Tror inte det blir nyttigare än så! 😛 Den där fröblandningen går för övrigt att äta som snacks typ.. 😀 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer

Sporthälsa