Löprunda

Gjorde som jag tänkte och sprang hem från vårdcentralen, gick sådär om jag ska vara ärlig. Men bättre än ingenting! Och för övrigt, när jag skrivet att jag springer menar jag att jag joggar lite, går när jag blir trött, spurtar, går när jag blir trött, joggar som jag tänker mig att gamla maratonrävar joggar sådär långsamt fram, går en stund, powerwalkar, joggar lite till. Tycker faktiskt det är lättare att springa på löpband, det är härligare och roligare att vara ute men det är lättare att hålla farten och jogga längre på ett löpband tycker jag.

Gjorde som jag tänkte och sprang hem från vårdcentralen, gick sådär om jag ska vara ärlig. Men bättre än ingenting! Och för övrigt, när jag skrivet att jag springer menar jag att jag joggar lite, går när jag blir trött, spurtar, går när jag blir trött, joggar som jag tänker mig att gamla maratonrävar joggar sådär långsamt fram, går en stund, powerwalkar, joggar lite till. Tycker faktiskt det är lättare att springa på löpband, det är härligare och roligare att vara ute men det är lättare att hålla farten och jogga längre på ett löpband tycker jag. Och det känns nästan tabu att ställa sig på ett löpband mitt i sommaren, men jag tänker nog göra det nästa löppass. Annars är ju transportlöpning en riktigt bra grej! Smidigt sätt att få in träning när tiden inte räcker till. 

Nu blir det frukost och sen åker min syster och jag till Borås för att spana in nelly.coms outlet där.

Ha en riktigt bra dag! 

sites/default/files/IMG_0784_0.JPG

sites/default/files/IMG_0785.JPG

sites/default/files/IMG_0786.JPG

sites/default/files/IMG_0791.JPGAvslutade med lite intervaller upp för barndomens pulkabacke. Inbillar mig att det underlättar för lederna att springa uppför på mjukt underlag? Den ligger mitt i ett bostadsområde och de som satt inne i sina lägenheter undrade säkert var det var för idiot som kutade upp om och om igen 😀 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer