Alldeles för längesen!

Hej! 

Hej! 

Vet ni vad? Jag skäms lite. Det var pinsamt längesen jag skrev någonting här måste erkännas. Och nu är det verkligen dags. Livet har kommit lite emellan, med flytt och introduktion på två nya jobb med mera. 
Det har också varit en tung period och krävt mycket energi att komma tillbaka från mitt skov. Men, nu känner jag att jag är tillbaka!
Nu bor jag i Kungälv igen efter två omgångar flyttning, saknar de småländska skogarna men det är skönt att vara tillbaka på västkusten. Jobbar på en träningsanläggning och behandlingshem, två jobb som passar både mig och mina leder väldigt bra då jag rör mycket på mig. 
Och träningen då? Den är på uppgång. Under de fyra veckorna på rehab (mer om dessa i ett inlägg längre fram) fick jag ett träningsprogram av min sjukgymnast som jag har följt. Det var mycket uppbyggande övningar och rörelseövningar och jag känner att de har gett resultat både för styrka och rörlighet, inte minst för självförtroendet. Det tär något så otroligt på självförtroendet att inte kunna röra sig så som man vill. Så varje övning som går, varje steg som blir bättre och varje vikt som blir tyngre  är en enorm vinst och känns så bra! Den uppmuntran vill jag verkligen ge till er som håller på att kämpa, vare sig det handlar om att bli rörligare, starkare eller bara mer hälsosamma – ge inte upp! Resultaten kommer inte alltid med en gång, utan när det blir en rutin som håller och ni kan om ni vill! Heja heja 🙂 
Nu sitter jag på ett tåg till Skåne för att hälsa på min blivande sambo! Hoppas ni får en bra helg 🙂
No Comments Yet

Comments are closed