30 days of yoga

Nu har jag inte skrivit i bloggen sen i fredagsnatt och tänkte att detta inlägg, mitt inlägg efter i fredags, ska vara positivt och inspirerande och allt sånt där. Men vet ni vad? Jag känner mig inte positiv och inspirerad. Det är tuffa veckor nu. Jag känner mig trött och smärtpåverkad och energilös. Och jag kan ju inte ljuga. Det kan jag verkligen inte. På fredag är det dags för medicin igen, och det känns verkligen som att det är dags. Jag tror faktiskt den hjälper, även om den inte ger full effekt. Jag hoppas den hjälper lite.

Nu har jag inte skrivit i bloggen sen i fredagsnatt och tänkte att detta inlägg, mitt inlägg efter i fredags, ska vara positivt och inspirerande och allt sånt där. Men vet ni vad? Jag känner mig inte positiv och inspirerad. Det är tuffa veckor nu. Jag känner mig trött och smärtpåverkad och energilös. Och jag kan ju inte ljuga. Det kan jag verkligen inte. På fredag är det dags för medicin igen, och det känns verkligen som att det är dags. Jag tror faktiskt den hjälper, även om den inte ger full effekt. Jag hoppas den hjälper lite. Och jag hoppas att jag snart hittar min energi igen, som jag återfann lite förra veckan men som jag tappade bort igen. 

Och nu har jag haft blogginlägget uppe i 20 minuter, googlat massa inspocitat och humöret har ändrats! Vad mycket som kan ändras på så kort tid.. 🙂 Välkomna till livet med smärta, eller till livet i allmänhet skulle jag nog vilja säga. Det går upp och ner hela tiden. 

Nu har jag bestämt mig för att köra igenom ett utmaning som kallas 30 days of yoga. Jag kan verkligen rekommendera den, hon som håller i klasserna är superduktig, allt är gratis och finns på youtube. Jag ska göra det helt kravlöst, dvs om jag inte har energi för en dag så gör det ingenting. Om jag inte fullföljer det gör det ingenting. Detta är ingen utmaning för att bli starkare, smidigare eller på något sätt mer tränad. Det är en motivation för att en gång om dagen rulla ut yogamattan och använda min kropp till det den är skapt för, rörelse. Hoppas att ni hängde med min förra påhittade utmaning förresten, tyckte själv det kändes väldigt bra att fokusera på vad man kan göra! 

Nu blir vi yogisar tycker jag! Namaste! 

LÄNK: https://www.youtube.com/watch?v=oBu-pQG6sTY

sites/default/files/Skärmavbild 2016-04-26 kl. 17.09.42.png

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer