Träning Genom Livet

Tror baske mig att det fungerar!!

Betalt samarbete med Pharma Nord

Pollenallergi!

Hej, vi har helgdag i dag också, pingst, om ni kommer ihåg? Det blir långcykling idag, inte det längsta passet, men mest höjdmeter, upp till Zauchensee. Vi cyklade inte dit förra året, oklart varför, men nu ger vi oss strax av. Tar lite bilder så ni får se imorgon.

Jag skrev ju i detta inlägget om att jag numera äter Bio-Pycnogenol, kolla mitt inlägg här. Detta kosttillskott har flera fördelar, men det är inte kliniskt dokumenterat att det hjälper mot allergi. Men i samband med att jag började äta tabletterna kollad jag runt på internet, och såg då flera inlägg om att det också har hjälp mot just allergi.

Pollenallergi!

Och här fortsätter pollensäsongen och jag har haft enorma problem i år, speciellt ögonen. Så till den milda grad att jag märkt att min syn nu har försämrats. Men nu när jag har ätit Bio-Pycnogenol i en månad har jag inga allergiproblem mer. Äter inte tabletter och tar varken ögondroppar eller nässpray. Helt otroligt!! Maken tar alla tre, och han har ALDRIG varit allergisk tidigare, men märker fortfarande av de höga pollenhalterna. Och jag kan inte tro att det är placebo-effekt. Men skulle det vara så spelar det ingen roll. Jag är jätteglad!! Och fortsätter att äta mina Bio-Pycnogenol tabletter, två om dagen. Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras