Nya chefredaktören börjar blogga

Så vem hon då, er nya chefis, Julia Kimell? Lagom träningsgalen, med en sund syn på kost och träning. Gillar lakrits, men tycker den nyttiga maten är hundra gånger godare än sliskmat. Ålänning, journalist och snart även lärare i svenska. Utbildad lingvist och språkvetare men trivs bättre utanför akademin, nu med fyra år som journalist. Språkpolisandet finns dock där, alltid. Tävlade i friidrott ända tills hon var 20 år, i medel- och långdistanslöpning.

Så vem hon då, er nya chefis, Julia Kimell? Lagom träningsgalen, med en sund syn på kost och träning. Gillar lakrits, men tycker den nyttiga maten är hundra gånger godare än sliskmat. Ålänning, journalist och snart även lärare i svenska. Utbildad lingvist och språkvetare men trivs bättre utanför akademin, nu med fyra år som journalist. Språkpolisandet finns dock där, alltid. Tävlade i friidrott ända tills hon var 20 år, i medel- och långdistanslöpning. Numera är det en märklig kombination av crossfit, löpning och spontant stå på händer som gäller, har aldrig någonsin haft en träningsfri era och håller en hög lägstanivå även om jag långt ifrån elitsatsar. Samt en väldans massa vardagsmotion. Det kommer ni märka om vi sänder live från redaktionens eftermiddagssessioner någon gång.

Åläning = snållänning och jag har ännu inte skaffat något gymkort i Stockholm fast jag bott här i Hufvudstaden i över ett år nu. I stället har jag gratistränat på nästan alla crossfit-boxar (jag har några kvar), kört Lets deal på olika gym och förstås sprungit. I somras när jag bodde på Kungsholmen och hade nära till Vici köpte jag dock sommarklippkort där! Status just nu: 14 dagar gratis på ett Balance-gym i Solna och snart 21 dagar gratis på Crossfit Medis. Sedan får ni se.


No Comments Yet

Comments are closed