Kvällspass på Crossfit Medis

På vägen hem finns Crossfit Medis på Medborgarplatsen där jag just nu gratistränar i 21 dagar ett erbjudande de hade för ett tag sedan, omöjligt att motstå. Premiärpasset blev fokus på front squat där vi i grupper om tre turades om att lyfta. Mina knän brukar söka sig inåt i neråtrörelsen men denna gång höll de sig i schack! 40 kilo på stången som de andra, men egentligen hade jag velat lasta på lite tyngre. Nästa gång ska jag!

På vägen hem finns Crossfit Medis på Medborgarplatsen där jag just nu gratistränar i 21 dagar ett erbjudande de hade för ett tag sedan, omöjligt att motstå. Premiärpasset blev fokus på front squat där vi i grupper om tre turades om att lyfta. Mina knän brukar söka sig inåt i neråtrörelsen men denna gång höll de sig i schack! 40 kilo på stången som de andra, men egentligen hade jag velat lasta på lite tyngre. Nästa gång ska jag! Dagsformen var inte på topp efter en lååång dag med profilintervju och påföljande photoshoot med nästa profil Lofsan. Sen lunch och sen arbetsdag liksom. 

Vi avslutade med en galen mix av explosiva fällknivar och en speciell sorts burpees med fötterna klistrade mot varandra och minimal knäböj. Efteråt låg alla på foamrollers. Skönt!
”Om någon vägrar att vara med på bild får ni fly!”. 😉

/Julia

No Comments Yet

Comments are closed