Ett liv i balans

En härligare vecka – tack livet för det

 Jag har en lugnare period nu då vi ligger bra till med vår C-uppsats, så jag har verkligen passat på att njuta av att våren är på g. Men nästa vecka kör vi igång med våra fokusgrupper och efter det blir det fullt ös igen. Det här har verkligen blivit en vecka med återhämtning och jag är så tacksam för det. Jag passar på och samlar kraft och energi för vad som komma skall.

Ta vara på livets stunder. Njut när du kan. Känn tacksamhet.

Bilder från en härligare vecka


Jag har inte alls kommit igång med träningen sedan jag hade influensan för någon månad sedan.. Men i veckan fick jag till ett grymt benpass och ett axelpass. Så skön känsla! Jag är verkligen en periodare när det kommer till träning. Men jag är peppad nu på att komma igång regelbundet, tror att våren påverkar mig..


.. och mina nya löparskor, ser fram emot att börja springa ute nu i vår! Stadium har haft ta 3 betala för 2 på skor och Sportamore 25 %. Jag har varit i behov av nya sneakers och löparskor så jag passade på. Längtar tills det blir torrt ute så jag kan inviga dem!


Bananscones och en stor kopp kaffe till frukost.

Morotssoppa med kokosmjölk
Första middagen på min vegovecka blev morotssoppa med kokosmjölk, recept härifrån. Bröd eller en macka är ett måste för mig till soppa. Det blev inget märkvärdigare än knäckebröd med ost.

Hemmagjorda falafelbiffar med sås och quinoasallad.

TacomiddagTacotorsdag med vänner. Älskar att göra saker på vardagar! Eftersom att jag kör min vegovecka köpte jag denna vegofärs från Anamma till mig (finns på Ica osv). Jag tycker helt ärligt att det är lika gott. Det smakar såklart inte likadant, men med tacomix och tillsammans med allt annat så känner jag faktiskt inte så stor skillnad. Tips!

NJUTER av varje sekund solen är framme, det har blivit några timmar på balkonen denna vecka. Det gäller att passa på när man har tid. Livet som student är inte så tokigt alltid.

Imorgon är det fredag och jag har en helg full med trevligheter att se fram emot. TACK livet för en härligare vecka!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras