Sockerfria hallontryfflar – vegan, glutenfria och ljuvligt goda!

Glad påskafton alla fina där ute! <3 

Jag tänkte bara passa på att bjuda på ett favoritrecept – sockerfria hallontryfflar! De verkligen smäääälter i munnen, de är så enkla att göra och är fria från mjölk, laktos, gluten och såklart tillsatt socker! Så vill du göra något snabbt, enkelt och gott till kvällens middag så har ni de optimala receptet här!

Lycka till och ha en fortsatt fin påskhelg! 🙂

Sockerfria hallontryfflar

Sockerfria hallontryfflar

Ingredienser:
  • 1 dl kokosgrädde
  •  100 g sockerfri mörk choklad
  • ca 1 dl frystorkade hallon
Gör så här

1. Koka upp kokosgrädden i en kastrull och ta sedan bort från plattan.

2. Bryt chokladen i mindre bitar och tillsätt i kokosgrädden, rör om tills den har smält helt. Låt sedan stelna en stund i kylen.

3. Mixa nu sönder de frystorkade hallonen i en matberedare. Ta fram tryffelsmeten, forma till små bollar och rulla sedan i hallonen. DRÖM-GOOOOA! <3

Sockerfria hallontryfflar

2 Comments
    1. Åh va roligt! De bara smälter i munnen.. mums! :)) Ja, det brukar ligga vid bakhyllan. Frystorkade hallon och jordgubbar, från märket Dr.Oetker! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.