Skippa Sockret

Proteinrik och glutenfri pannkakstårta

Här kommer ett litet tips på en proteinrik pannkakstårta, hur kul? Fyll med proteinpudding eller grädde om du så önskar.. det blir gott oavsett vad du väljer! Toppa med ännu mer protein i form av proteincrisp från barebells och massor med bär! Lycka till 🙂

Proteinrik pannkakstårta

Ingredienser:
  • 3 dl glutenfri mjölmix eller annat valfritt mjöl
  • 2 tsk lättströ
  • 2 tsk bakpulver
  • 3 msk smält mjölfritt margarin
  • 6 dl havremjölk eller annan valfri dryck
  • 1 nypa salt
Gör så här:
  1. Börja med att blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke.
  2. Tillsätt lite mjölk i taget och vispa tills smeten är klumpfri.
  3. Smält nu margarinet och tillsätt i smeten, vispa ordentligt.
  4. Stek pannkakorna i kokosolja.
Fyllning:
  • 1-2 st Barebells proteinpudding strawberry
  • eller annan valfri smak
Topping:
  • Frysta bär & Barebells proteincrisp

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras