Proteinpannkakor med smak av mintchoklad

Godmorgon alla fina!

Denna vecka har jag jobbat för fullt på Kappahl, min chef var tvungen att vabba i veckan vilket gjorde att jag fick hoppa in och ta flera heldagar. Så himla bra för mig, och roligt! I torsdags jobbade jag 10-19 och hade bestämt att jag skulle iväg och träna innebandy direkt efter jobbet, träningen började egentligen 19 men jag fick lov att komma lite sent.. Detta gjorde att jag inte hann äta någon middag innan och när jag kom hem och hade duschat var klockan 21 och då började jag fundera på vad jag skulle äta till middag. PANNKISAR såklart! Jag har verkligen snöat in mig på pannkakor nu, eller plättar kanske dom borde kallas för de är ju så små och gulliga haha! Hur som helst så testade jag ett nytt recept som blev fantastiskt bra! Choklad och mint, det kan ju aldrig bli fel – eller hur? <3

Enkelt, snabbt och magiskt gott recept. Perfekt till frukost, lunch, middag eller kanske som mellis!

Hoppas ni vill testa receptet framöver och berätta gärna vad ni tyckte isåfall. Eller ännu hellre får ni dela med er av bilder på Instagram, det är så roligt att få ta del av recept som ni har provat! <3

Jag använder mig utav en plättpanna/plättjärn, SÅ bra. Älskar det! Ett hett tips är att investera i ett sådant. 

Proteinpannkakor med smak av mintchoklad

Receptet räcker till en portion

Ingredienser:
  • 1 dl keso (jag använde mini)
  • 1 dl kaseinprotein kladdkaka
  • 1 ägg
  • 1/2 banan
  • 0,5-1 dl vatten (tillsätt lite i taget tills smeten känns lagom lös)
  • 1 tsk pepparmyntsolja eller efter smak
Gör så här:
  1. Mät upp alla ingredienser i en bunke och mixa med en stavmixer.
  2. Tillsätt nu pepparmyntsolja efter smak.
  3. Stek nu pannkakorna i kokosolja på medelhög värme tills det får en fin gyllene yta.
  4. Toppa med kakao, hallon och vaniljkvarg eller pudding!
proteinpannkakor mintchoklad

Nu ska jag iväg och jobba lite igen, men först en påtår såklart!

Ha en fin helg nu allihopa <3 

KRAM / M.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.