Borde följa mina egna råd!

Ibland lever jag verkligen inte som jag lär eller som jag vet att jag mår bra av och idag var verkligen en sådan dag för mig. Vilket har resulterat i att jag nu sitter här framför datorn och skriver med lit lätt yrsel, suddig blick, huvudvärk och lågt blodtryck.

Ibland lever jag verkligen inte som jag lär eller som jag vet att jag mår bra av och idag var verkligen en sådan dag för mig. Vilket har resulterat i att jag nu sitter här framför datorn och skriver med lit lätt yrsel, suddig blick, huvudvärk och lågt blodtryck. Och detta pga av att jag inte har följt att äta var tredje timme, prioriterat egen träning fast jag borde ha ätit istället och sedan för lite vätska. 

 

Så här såg min måndag ut:

 

5:30 Upp från sängen 

5:45 Frukost 1 – En knäckemacka med ett ägg och en kopp kaffe

7:00-9:00 Pt-kunder

9:00 Frukost 2 – Havregryn 45g, proteinpulver kasein 30g, hallon och björnbär 50g och ett ägg

10:00-13:00 Kunder och gruppträninasklass

 

13:00 Gymmet. Borde ha ätit middag, men kände att jag var lite uppe i varv efter att jag hållit i bootcampen så valde att gå ner till gymmet och köra lite bröst. Vilket var ett stort misstag, då jag efter första settet i bänkpressen blev lite yr och fick ett litet blodtrycksfall när jag reste mig upp från bänken. Men har jag väl tagit mig till gymmet tyckte jag att det bara var att mata på. Kände ingen direkt hunger, så hade ingen riktigt motivation till att äta lunch. Men med facit i hand och även när jag väl stod där på gymmet insåg jag ju att jag borde ha ätit först och sedan gått ner till gymmet för att träna. Men, men och när jag väl stod där ombytt och ändå rätt taggad kunde jag inte låta bli att träna. 

 

15:00-16:00 Sista kunden för denna dagen.

17:00 Hemma

 

Sen när jag väl kom hem var jag rätt så hungrig men hade ändå inget riktigt sug efter mat. Kände mig bara trött och yr, vilket för mig är lite indikatorer på att jag ätit för dåligt, för lite eller för oregelbundet. Ska man träna hårt och vill ha resultat av sin träning måste man vara rätt noga med maten och framförallt att få i sig mat. 

 

Imorgon är en ännu mer hektiskt dag med PT-kunder från kl 7:00-11:00, sedan är det pass 11:00-12:00, kund 12:00-13:00, lunch mellan 13:00- 14:00, Pt-kund 14:00-15:00, hål på 2,5 timme för mat och träning och sedan en sista kund 17:30. Imorgon blir det till att ha kokat många ägg som ligger färdig skalade på kontoret så att jag bara kan smita in mellan kunderna och äta ett eller två ägg men även någon banan och proteinbar så att jag håller mig pigg, både i kropp och knopp. 

 

Hoppas eran måndag har varit grym och att ni får en fantastisk träningsvecka! 

 


Inga kommentarer

Stängt för kommentarer

Sporthälsa