Smaktest

Avsmakning av Loka Likes Too Much

 

Avsmakning av Loka Likes Too Much

 

Loka lanserar tre nya smaker varje sommar som är på tillfälligt besök. Förra sommaren var det Loka Likes Candy med smakerna: Rosa Svampar, Persika & Skalle. Förra året blev Persika min STORA favorit då den verkligen smakade som godis persikor. De hade verkligen fått till smaken av både sötma och syrlighet som jag tycker att de godis persikorna innehåller. Den blev lite min räddare i nöden när sötsuget trängde sig på under förra sommarens/höstens dietande inför tävling. Tyvärr så är dessa bara på tillfälligt besök, så gillar man någon får man köpa på sig ett lager. Men tjusningen med Loka Likes är ju att det också kommer nya spännande smaker. Till denna sommaren lanserade de Loka Likes Too Much med smakerna: Chokladboll, Mango pannacotta & Hallon frozen yoghurt.

 

Kunde inte motstå frestelsen av att köpa alla för att genomföra ett smaktest. Under detta smaktest hade jag även min kära vän Pernilla och hennes smaklökar som bollplank och domare.

 

Vi utgick efter:

Doft (om de doftade som namnet utgav).

Smak (om de smakade som utlovat).

Suktan (fanns det någon längtan och sukt att ta en till klunk).


sites/default/files/2016421114027930_sbig.jpg


Chokladboll – Doftar verkligen som delicato chokladbollar. Har även en liten touch av Baileys i doften. Smakade verkligen som delicato chokladbollar! Vilket blev lite förvirrande för hjärnan när man fick något i gommen som smakar något som man vanligt vist är van vid har en annan konsistens. Skulle inte kunna dricka upp en flaska helt själv, blir lite för mycket.

 

Mango – Söt doft som påminner lite om förra årets Loka Likes Candy persika, men med en arom av Mango. God och rund i smaken! Liknar lite och smakar som glassen Solero. Riktigt god och fräsch sommar smak! Efter smaktestet var det denna smak som gick åt fortast. Så den kunde man verkligen tänka sig en klunk eller glas till av. 

 

Hallon – Har en frisk och klar hallon doft, med en hint av Bacardi razz. Smakar som hallon yoghurt och som glassen hallonsplitt. Dock har den en liten artificiell smak av hallon. Suktar kanske inte riktigt efter den som jag (Sara) gjorde med Loka Likes Candy persika förra året, men definitivt något som jag skulle kunna köpa igen en varm sommardag. 

 

 

Rangordning av smakerna:

  1. Mango
  2. Hallon
  3. Chokladboll
Inga kommentarer

Stängt för kommentarer