Smaktest

 

Nu är det här, testet alla proteinjunkies har väntat på.. Vilken ProPud är godast?! 😀 

 

Nu är det här, testet alla proteinjunkies har väntat på.. Vilken ProPud är godast?! 😀 

 

ProPud kom i veckan ut med tre nya smaker, Lemon Cheesecake, Blueberry Muffin och Creamy Hazelnut. I fredagskväll hade jag och min käresta en avsmakning av de nya smakerna av ProPud och testade vilken av dem som var godast. Eftersom alla har samma konsistens var det inget vi tog hänsyn till. Vi utgick efter:

Utseende (hur färgen på puddingen var och om den var tilltalande).

Doft (om de doftade som namnet utgav).

Smak (om de smakade som utlovat).

Suktan (fanns det någon längtan och sukt att ta en till sked). 

 

sites/default/files/IMG_3846_1.JPG

 

Lemon Cheesecake – Fin gul citronfärg med en härlig doft och frisk smak av citron. Lite vag i smaken men man känner ändå den fräscha friska smaken av citron. Man vill definitivt ha en till sked, eller hela bägaren för sig själv. Ny favorit för min del! 

Tips! Sätt in den i frysen någon timme eller två. Skulle vara riktigt god även som fryst, då den blir lite som citronglass. 

 

Blueberry Muffin – Helt okey färg och utseende, ser ut som konstgjord blåfärg gör. Luktade verkligen som blåbär. Smakar som gainomax protein bar med smak blåbär men även som piptons blåbärs muffins te. Växte och blev godare efter fler skedar. 

 

Creamy Hazelnut – Ljusbrun färg som inte var jätte tilltalande, lite gråaktig men luktade hasselnöt. Smakar lite som lindhals kvarg med smak av nötchoklad. Hade stora förhoppningar på denna smak, trodde att det skulle bli min nya favorit. Men den hade kunnat ha en tydligare hasselnötsmak. Var god, men inget jag kommer sukta efter. 

 

Chocolate – Krämig fin chokladbron färg. Lite vag doft av choklad, hade kunnat dofta mer choklad. Bra, rund och tydlig chokladsmak som man (jag) definitivt vill ha en sked till utav. 

Tips! Riktigt god kall som glass med färska jordgubbar och jordnötssmör på toppen. 

 

Vanilla – Fin ljusgul färg, ser ut som man tänker sig att vanilj ska se ut. Doftar vanilj och smakar definitivt vanilj. Påminner väldigt mycket om vaniljsås i smaken. Så för er som älskar vanilj sås och tar mer sås än själva pajen kan jag varmt rekommendera detta nyttiga alternativ. 

Tips! Använd denna som vaniljsås till pajen i sommar istället för ”vanlig” vaniljsås. 

 

Caramel – Fin ljusbrun färg, ser ut som karamellgodis. Luktar väldigt sött, men luktar som karamell.  Väldigt söt smak, lite för söt och nästintill sötsliskig smak för min del. Inte jätte stor suktfaktor för min del. 

 

Min topp tre lista av de nya ProPud smakerna

  1.  Lemon Cheesecake
  2.  Blueberry Muffin
  3.  Creamy Hazelnut 


Min topp tre lista av alla ProPud smakerna

  1.  Chocolate 
  2.  Lemon Cheesecake
  3.  Vanilla

 sites/default/files/IMG_3874.JPG

Dessa är riktigt goda att kombinera tillsammans. Testa att frysa in chokladen och avnjut den som glass och toppa med Lemon Cheescake. Choklad + Citron = Sant! 

 

Tips!

Ställ in propud i frysen över natten och avnjut dagen efter som glass. Men ställ fram den ett tag innan den ska förtäras, så den får tina upp lite. 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer

Sporthälsa