Skönhetstips till träningstokiga tjejer

För alla som tränar mycket eller går upp tidigt på morgonen har jag ett litet skönhetstips, förutom sömn..

Fransförlängning!

För alla som tränar mycket eller går upp tidigt på morgonen har jag ett litet skönhetstips, förutom sömn..

Fransförlängning!

 

Det är det bästa jag har gjort och lägger pengar på. När man vaknar på morgonen ser man redan lite piggare ut, tackvara att ögonen ser vakna och fräscha ut. Känner man sig trött när man kommer till jobbet ser man ändå fräsch ut. Tränar man mycket eller svettas mycket när man tränar, slipper man de ”snygga” svarta kolaögonen efter passet. Plus att man kan sova lite längre på morgonen då man slipper kladdet med mascaran. 

 

sites/default/files/IMG_2756-1_2.JPG

Det må vara lite dyrt, men jag tycker verkligen att det är så värt det. Ett ny sett singelfransar kan ligga på ca. 800kr och ca. 500 kr när man efter 3-4 veckor ska fylla på. 

 

Ett litet snabbt och relativt enkelt skönhetstips ifrån mig. Det ända man behöver göra är att boka tid och sedan lägga sig på bänken i dryga 2 timmar med slutna ögon. Jag var lite orolig i början för den långa tiden som man måste ligga stilla på bänken, har lite svårt att sitta stilla och bara vara ibland. Men jag har insett att detta är perfekt för mig som har lite svårt att varva ner ibland. Här måste jag verkligen blunda och bara vara ett tag, perfekt tillfälle för att återhämta sig. Det blir tre flugor i en smäll, jag får fina fransar, jag tvingar mig (och arbetar då lite psykiskt) att varva ner vilket leder till att jag återhämtar mig. 

 

sites/default/files/FullSizeRender_7.jpg

 

 

Ha en underbar dag i det fina vårvädret! 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer

Sporthälsa