Gruppträning

Idag höll jag mitt första gruppträningspass på Sturebadet, och återigen var jag lite spänd för det. Nya människor som man ska möta och leverera ett pass till deras förväntningar.

Idag höll jag mitt första gruppträningspass på Sturebadet, och återigen var jag lite spänd för det. Nya människor som man ska möta och leverera ett pass till deras förväntningar. Det som är lite spänt när man kommer in och håller pass på ett nytt ställe är att man inte vet hur tränade personerna är, vad de är vana vid att göra, hur de är vana att instruktörer än och agerar. Har lett och hållit pass nu i snart fem år och man tror att man vid det här laget skulle vara så van vid den situationen så att man inte skulle bli lite nervös för det. Men när man kommer till en ny anläggning och ska hålla pass blir man lite spänd och orolig för att man inte ska leverera.  

 

sites/default/files/13020181_850303278415314_181034246_n_1.jpgÄr jag lite stressad eller uppe i varv är denna utsikt och miljö något som verkligen får mig att andas och varva ner innan jag möter upp min nästa kund.    

 

Hur som haver, det gick jätte bra och jag ser fram emot att få hålla fler klasser här. Trots att de innan passet var lite skeptiska och ifrågasatte lite att jag inte skulle ha så mycket redskap var de jätte snälla och kom fram efter passet och berömde både mig och passet. Alltid lika roligt att kunna omvända någons tankar. Så när ni går, om ni går på gruppträning och det är en vikare den dagen. Se och var öppen för den nya instruktören. Hen kanske säger något som du aldrig hört eller tänkt på förut, något som gör att du hittar kontakt med en specifik muskel. Va öppen för nya saker för det kan faktiskt vara och bli väldigt bra!

 

sites/default/files/FullSizeRender-5_0.jpgGlatt leende och lättad Sara efter ett lyckat Bootcamp pass 😀 

No Comments Yet

Comments are closed