Vardagshälsan

Träningskonferens

Idag har jag förmånen att leda en spinningklass inför några härliga konferensdeltagare. Kommer bli superroligt och skönt för en annan också att bryta av jobbdagen med träning. Egentligen borde detta vara en naturlig del av alla mina dagar att kunna bryta av med träning, få tanka ny energi, få nya influenser och öka kreativiteten. Att vi har flera konferensförfrågningar som även efterfrågar träningspass gör mig superglad. Människor behöver rörelse för att nå sin fulla potential och vem har inte varit med om långdragna konferenser där man nästan somnar under eftermiddagen?

Idag har jag förmånen att leda en spinningklass inför några härliga konferensdeltagare. Kommer bli superroligt och skönt för en annan också att bryta av jobbdagen med träning. Egentligen borde detta vara en naturlig del av alla mina dagar att kunna bryta av med träning, få tanka ny energi, få nya influenser och öka kreativiteten. Att vi har flera konferensförfrågningar som även efterfrågar träningspass gör mig superglad. Människor behöver rörelse för att nå sin fulla potential och vem har inte varit med om långdragna konferenser där man nästan somnar under eftermiddagen? Att slänga in ett träningspass är ju toppen för att få upp kreativiteten igen.

Vilket är ditt bästa konferensminne?

Mitt är när jag och flera andra egenföretagare hade gemensam konferens för att utbyta erfarenheter och hyrt in en zumbaintruktör. Riktigt roligt och svettigt sätt att bryta av med några schyssta moves.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras