Träna, äta, sova, jobba, leva!

Äntligen vår i Skåne

Årets inträde av våren satt väldigt hårt inne, i alla fall mot var vi är vana vid i Skåne. Det säkraste sättet att definiera vår i Skåne är att jag går över till kortbyxor. Nu sitter de äntligen på och kommer så göra i ca sex månader, vår till höst. Jag vet, det är lite knäppt, men jag vägrar bo i ett land där man inte kan bära kortbyxor i sex månader och jag vill inte flytta.

Två underbara löprundor i korta har det blivit också. Fredagens runda kantades av sköna kontraster. Jag mött en löpare med långa tights, mössa och vantar. Jag kom i korta tights, underställströja och en kortärmad utanpå det. Mötande personen ville inte ens titta åt mitt håll, än mindre säga hej. Det bjuder jag på.

Lördagens runda var mer åt mindful runnig/meditationshållet. Så sjukt skönt att ensam ge sig ut med camelbak på ryggen och inte ha någon utstakad plan alls. Jo, visst fanns det en plan, långt och långsamt löd den. Måste säga att jag är lite stolt ändå då jag lyckades hålla ner tempot och på det viset må så mycket bättre efter rundan. TIPS, spring långsamt för att bli snabb. Ja, det låter helt tossigt, men det är sant. Nu är jag inte ute efter att bli snabb egentligen. För min del handlar det i princip bara om uthållighet. Men mina uppsatta mål så är uthållighet verkligen prio #1. Det slutade med ca 18k lugn och fin löpning.

Jag skrev för ett par veckor sedan om en friskvårdstävling på jobb. Hur går det? Jodå, jag har redan anmält en person för felaktig registrering och dessutom felanmält systemet. Jag är inte poppis att ha med i tävlingar 😊 Jag är en mycket bra både förlorare och vinnare, absolut, men när inte allt går rätt till så blir jag inte lika glad. Vem leder då. Ja, nu är det ju en lagtävling, så där ligger mitt lag åtta av 21 då endast sex personer av elva verkar vilja vara med. Men individuellt som inte är en officiell tävling där har jag max poäng, så klart 😊

Önskar er en grym helg med massor av sol, kärlek, glädje och träning. Ja, jag är mänsklig också. Firade lördagens sköna pass med en god drink på terrassen i solen.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras