Formahälsan

Träningsevent med två fantastiska träningsprofiler

Wow vilket proffsigt event jag var på i går i Katrineholm. Två starka, drivna, inspirerande power-kvinnor Lovisa ”Lofsan” Sandström & Erika Kits Gölevik höll föreläsningar och träningspass bl.a.

Vi var 200 träningssugna människor som lyfte taket i hallen. Jag har varit på ganska många träningsevent där vi har varit allt från 30 pers till 200 pers och jag gillar båda. Ett mindre event blir såklart mycket mer personligt och man får prata, bolla idéer och ställa frågor osv på ett annat sätt. Medan ett sånt här stort event är en häftig upplevelse för en som sporras av att träna i grupp och det ger mycket glädje!

5 härliga träningspass hann vi med under dagen:

Yoga – som jag numera är frälst i! Nyckeln är att hitta den yoga-form som passar en själv. Så är du skeptisk till yoga, ge inte upp. Prova olika klasser, olika instruktörer och ge inte upp efter 3 gånger. Släpp prestige, krav och att det behöver se ut på ett visst sätt och lyssna på vad din kropp vill göra. När det släpper så händer något magiskt med kropp och själ.

Bodyattack – tillsammans med World Class, varav två stycken instruktörer som var med på träningsresan jag var på i Portugal förra året. Otroligt roligt och svettigt pulspass!

Tabata – som ni säkert känner till. 8 intervaller, 20 sek jobb – 10 sek vila. Olika övningar, puls blandat med styrka. Tabata tycker jag är roligt och framförallt går det snabbt om man är tidspressad. På 20 min kan jag lova att man hinner bli både genomsur och skakig i kroppen. En härlig mix av helkroppsövningar, styrka, kondition och tempo!

Dans/ ”Rör dig som du vill känna dig” – tillsammans med Erika. Är det inte helt underbart att få släppa loss och verkligen röra sig till musikens takter, svänga på höfter, sätta på ett tuffare ansiktsuttryck (mellan skratten förstås) och bara känna att man äger!? Så roligt pass!

Träning med Lofsan – Ett pass blandat med löpteknik- och övningar, styrka och en del teamövningar.

Föreläsningar är något jag värdesätter högt, de är oftast väldigt givande. Även om man är medveten om mycket av det innan så behöver man påminna sig själv och inte alltid bara tuta på, eller hur? Denna gång var Erikas föreläsning den som träffade mig rätt i hjärtat. Fokuset låg på insidan, styrka inifrån och ut vilket är något jag jobbat extra mycket med de senaste månaderna. (Det har med min ätstörning att göra och kommer i ett senare inlägg.)

Behöver jag säga att jag var mör i kroppen i gårkväll och att jag vaknade med en sjujädra träningsvärk i morse? 😉 Avslutande så var det var en toppendag, fylld med fart och fläkt tillsammans med min mans härliga syster där vi båda fick en fantastisk energi-boost!

(Alla bilder är lånade från KFV Marknadsföring AB som anordnade dagen.)

Hoppas du haft en bra helg?
Kramar Nathalie

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras