När det inte riktigt blir som man tänkt sig..

Igår hade jag planerat dag i minsta detalj för att hinna med allt. Upp klockan 6 för morgonjogg och sedan bya om för möte i Malmö. var ute i god tid för jag HATAR att vara sen. Hoppar på tåget och allt flyter på bra tills vi är i Malmö, då står vi still… jag ringer Karolina och säger att jag inte kommer hinna till Hyllie med tåget. Alltså hur fanken pallar folk att pendla med kollektivtrafiken här nere. Jag har åkt tåg  ca 5 gånger nu och alla gånger har det varit försenat?!

Igår hade jag planerat dag i minsta detalj för att hinna med allt. Upp klockan 6 för morgonjogg och sedan bya om för möte i Malmö. var ute i god tid för jag HATAR att vara sen. Hoppar på tåget och allt flyter på bra tills vi är i Malmö, då står vi still… jag ringer Karolina och säger att jag inte kommer hinna till Hyllie med tåget. Alltså hur fanken pallar folk att pendla med kollektivtrafiken här nere. Jag har åkt tåg  ca 5 gånger nu och alla gånger har det varit försenat?! Jag som hatar att blir sen blir ju extremt stressad av en sådan här situation. Hittar en buss och inser på bussen att det kommer ta för långt tid att ta sig till mötet så vi bestämmer att Karolina får ta det själv istället för att jag kommer inspringandes mitt i.

 

Efteråt bär det av till nästa möte som går väldigt bra men runt lunch-tiden traskar jag till tåget igen för att ta mig till Köpenhamn och träffa en kompis från San Luis Obispo. Han är påväg till Italien för att cykla en massor men har några timmar i Köpenhamn först. Så efter några timmar i Köpenhamn är jag påväg hem igen och ser fram emot att hoppa på cykeln för dagens andra cykelpass. Men nej, det blev inte riktigt så. Stopp i avloppet och efter många samtal hit och dit slutar det med att jag måste vara hemma för att någon med rätt grejer ska komma och fixa det.

 

Från i söndags när jag tvingade alla vara med på bild,haha.

Försöker tänkte positivt så jag sätter upp trainern på balkongen, fixa upp datorn och byter däck till trainerdäck på cykeln. Tillslut fick jag ihop passet på 2h och som tur var hade Tobias gjort kvällsmat när jag var klar med passet. Problemet med avloppet blev också fixat även om det höjdes lite på ögonbrynen när jag öppnade upp dörren svettig och i cykelbyxor+träningsbh, släppte in dom och sa att jag sitter ute på balkongen och tränar om de behöver mig 🙂

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer