Morgonjogg

Försöker att lägga några av mina löppass som morgonjogg igen, för då får jag lite extra kvalitetstid med Tobias och sen är det väldigt skönt efteråt. Jag anser mig själv vara en morgonmänniska, dvs vaknar tidigt, är mer effektiv på förmiddagen än eftermiddag och går och lägger mig tidigt (om jag inte får ett “kreativitetspåslag” precis innan jag ska lägga mig…) men ändå är det en kamp att utföra den där morgonjoggen. Det är mörkt, kallt och ben och fötter är stela.

Försöker att lägga några av mina löppass som morgonjogg igen, för då får jag lite extra kvalitetstid med Tobias och sen är det väldigt skönt efteråt. Jag anser mig själv vara en morgonmänniska, dvs vaknar tidigt, är mer effektiv på förmiddagen än eftermiddag och går och lägger mig tidigt (om jag inte får ett “kreativitetspåslag” precis innan jag ska lägga mig…) men ändå är det en kamp att utföra den där morgonjoggen. Det är mörkt, kallt och ben och fötter är stela. Den första kilometern går i princip aldrig snabbare än 5.30-fart heller. Grattis till er som kan studsa iväg direkt säger jag bara, för mig är det en kamp. Men som sagt känns det ju väldigt skönt efteråt, det är en bra start på dagen och faktiskt lite extra nu när det är så förbannat mörkt. När man kollar på sociala medier verkar det alltid som den där morgonjoggen är sååå fantastiskt, men antingen så är jag ensam om tycka det är jobbigt eller så ljuger folk, hehe. För er som vill få in lite mer fysisk aktivitet på schemat så är det ett väldigt bra och tidseffektivt alternativ, men om man har uppfattningen att det kommer vara en grym känsla direkt, kommer ni säkerligen att få en chock när ni provar, och kanske aldrig mer gör om det, haha.

 

Efter en varm dusch, god frukost och kaffe har jag mycket positiv energi och redo att börja dagen på rätt sätt. Idag ska jag cykla upp till Agora (Ideon) där vi sitter med ett väldigt spännande projekt.

Bild från Skrylle i helgen

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer