Minc

Ny dag, nya tag! Har precis fått i mig havregrynsgröt med russin, hasselnötter, solrosfrön och kanel.. och massor med kaffe förstås. På tal om kaffe så tror jag att jag blev koffeinförgiftad häromdagen. Hade druckit rätt mycket kaffe, drog ut och cyklade och sedan när jag kom hem började jag dricka mer kaffe och käkade bara en macka. Började må fruktansvärt illa och var skakig. Efter att ha vilat, druckit mycket vatten och fått i mig lite riktig mat blev det bättre men det var faktiskt obehaglig.

Ny dag, nya tag! Har precis fått i mig havregrynsgröt med russin, hasselnötter, solrosfrön och kanel.. och massor med kaffe förstås. På tal om kaffe så tror jag att jag blev koffeinförgiftad häromdagen. Hade druckit rätt mycket kaffe, drog ut och cyklade och sedan när jag kom hem började jag dricka mer kaffe och käkade bara en macka. Började må fruktansvärt illa och var skakig. Efter att ha vilat, druckit mycket vatten och fått i mig lite riktig mat blev det bättre men det var faktiskt obehaglig. MEN jag slutar inte dricka kaffe för det,hehe.

 

Idag ska jag ta mig in till Malmö, hoppas på att tågtrafiken går som den ska även Påven är där. Vi kommer sitta på Minc, alltid kul med lite miljöombyte 🙂

 

Bild från fotografering för några veckor sedan.. japp

jag har svårt att sitta still och kolla in i kameran 🙂

No Comments Yet

Comments are closed