OW-simning med Danske Bank

Var tar tiden vägen?! Går så himla snabbt… Har faktiskt haft fullt upp idag och morgonen började med att kombinera resan in till Malmö med mitt träningspass. Hade korta cykelintervaller på schemat så kombinerade det med att cykla in till Malmö. Vid 11 mötte jag up Danske Bank för att hålla ett OW-pass i Västra Hamnen med efterföljande lunch. Det var ett härligt gäng som dök upp med målet att köra Malmö Triathlon i augusti.

Var tar tiden vägen?! Går så himla snabbt… Har faktiskt haft fullt upp idag och morgonen började med att kombinera resan in till Malmö med mitt träningspass. Hade korta cykelintervaller på schemat så kombinerade det med att cykla in till Malmö. Vid 11 mötte jag up Danske Bank för att hålla ett OW-pass i Västra Hamnen med efterföljande lunch. Det var ett härligt gäng som dök upp med målet att köra Malmö Triathlon i augusti. Vi körde teknik, tränade på starter och gjorde övningar för att förbereda dem hur det kan kännas under simningen på tävling. Det är lätt att pulsen rusar och det känns som att man inte får luft men då är det viktigt att behålla lugnet och hitta tillbaks till sin egen rytm.

Gammal bild på mig från Malmö Triathlon

Efter lunchen drog jag till Naprapatlandslaget i Västra Hamnen för att se till att kroppen mår bra tills på lördag. Då är dags för Sprint SM i Uppsala! Sen satte jag mig på tåget till Eslöv och cyklade hem därifrån 🙂 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer