Nytt år och nya hälsosamma tag – gamla nyheter?

Nu jäklar!

Yay, vi kör all in. Finns bara möjligheter! Nytt år, nya tag! Allt med din hälsa i behåll. Kanske med hälsan i fokus?

Eller är det där med att dra igång nytt redan gamla nyheter? Sådär som det så lätt blir när vardagen är tillbaka och de gamla hjulspåren är väldigt väl uppkörda och bekväma att fortsätta i. Och det som kändes så gott att bestämma sig för kring årsskiftet när det gäller träning, spännande äventyr, härligt häng med vänner, sömn, bra mat och mindre stress är inte lika triggande idag som det var för elva dagar sedan. Motivationen du vet. Vart tar den vägen?

Malin Lundskog, utonjut, vinter, Sporthälsa, hälsa
Motivation, goda vanor och en hel del löparglädje

Jag vet vart motivationen tar vägen. I alla för det mesta och för de flesta. Det, goda vanor, löparglädje, hållbar hälsa, transportmotion, vinter- och sommarbad, återhämtning och ett helt vanligt liv i glädje, frihet och styrka – ungefär det tänker jag bjuda på här på bloggen GLAD FRi STARK. Ny blogg, nya tag du vet …

Jag börjar med att säga hej! Vad kul vi ska ha tillsammans, du som läser det här och jag. Min förhoppning är förresten att du inte bara läser, utan kommenterar, frågar, hissar och dissar mina inlägg, så att jag hänger med på vad du vill läsa om.

Det här är jag:
Malin Lundskog, hälsokreatör (okej, ägare och grundare också) på Hälsa mera där jag hjälper mina kunder att skaffa hälsosamma och hållbara vanor genom att prata (föreläsningar, workshops, coachning, webbkurser), skriva (böcker, bloggar, nyhetsbrev, artiklar) och springa (löpcoach).

Jag är 48 år, gift sedan snart 24 år, har två halvvuxna söner (21 och 19 år), en katt (ingen som riktigt fattar hur han kom in i bilden), hundlängtan och en stark Bruce Springsteen-dyrkan. Jag springer ofta och väldigt gärna, ändå coolt hur det kan bli efter en sistaplats i Göteborgsvarvet vid 16 års ålder?! Man ska aldrig säga aldrig liksom.

Apropå Göteborgsvarv: jag bor i Göteborg. Har alltid bott i Göteborg och tror faktiskt att jag alltid kommer att ha min base camp i Göteborg. Det finns fler äventyr runt knuten än en kan tro. Hälsosamma sådana!

Mer hälsa?

Ja, såklart! Jag ser verkligen fram emot att blogga här på Sporthälsa. Bjuda på mer hälsa. Motivation. Goda vanor. Och allt det som du vill läsa om. Hit me! För nu kör vi ny blogg, nya tag!
Malin Lundskog, löparglädje, Sporthälsa, hälsa

Ses snart,
//Malin

 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer