Wednesday / Vi flyttar till Budapest!

Välkomna!

Välkomna!

Det är jätte roligt att jag fått möjligheten att börja blogga här på SportHälsa – här kommer det bli allt mellan himmel och jord som rymmer mina dagar och tankar – Träning, mat, hälsa, välmående, recept och tips, tankar och krönikor om olika ämnen som innefattar träning, hälsa och mentalitet, om min och min pojkvän/partners projekt och våran kommande flytt till Budapest inom de kommande veckorna!

Varför Budapest av alla ställen har många frågat?

Varför inte känner jag! Varken jag eller min pojkvän har faktiskt varit i Ungern men efter att ha utforskat väldigt mycket online, och den uppfattningen vi fått från vänner som bor i Budapest och vad bekanta här i Sverige som kommer därifrån, har berättat så sa det bara KLICK för oss på en gång. Vi har fungerat länge på att flytta till ett annat land ju värre situationen har blivit i Sverige(som jag inte ens behöver gå in på) och har varit sugna på ett miljöbyte. Och just Budapest var så uppenbart på ett sätt, mentaliteten jämfört med Sverige, kulturen, alla spa-anläggningar, att ha möjligheten till att kunna köra digitalt mot Sverige gör även att vi får mer för valutan och kan lägga mer fokus och tid på träningen, kunna få mer tid till att sätta igång mer projekt samtidigt som vi kan göra allt vi vill göra fast mycket billigare och bara vara lyckliga med varann.

Många kan kanske tycka att det är läskigt att flytta till ett annat land, speciellt i ett land där man inte har någon koppling till språket alls men jag ser det bara som en sjukt spännande framtid. Jag dras starkt för att gå utanför min bekvämlighetszoon, om det så är i gymmet, i karriären eller hur min vardag ser ut så tycker jag alltid om att färdas framåt, utvecklas, uppleva, testa på, få chansa, få erfara – you name it. Och detta ska bara bli så roligt att få göra, ta en risk och helt enkelt börja ett nytt kapitel i våra liv.

Och vad som kommer bli ännu roligare är att ni kommer kunna följa mig och vad som kommer hittas på i Budapest här på bloggen och på min instagram @lisasalo. Kan lova väldigt mycket träningsbilder och videos! Vi är även i full gång att leta efter lägenhet och jag har redan spanat in ett flertal gym och restauranger i de distrikt vi kollat lägenhet i och jag säger bara, oboy här ska det tränas och ätas!

 


Inga kommentarer

Stängt för kommentarer