Mot varmare breddgrader

Hola bloggen!

Hola bloggen!

I skrivandes stund sitter jag ute på våran balkong och käkar dagens första mål i Spanien och uppdaterar bloggen efter över en månads uppehåll. Jag ber om ursäkt för det, men jag och Alex har flängt lite överallt den senaste månaden så bloggen har glömts bort lite. Och som ni säkert förstår blev vår planerade flytt till Budapest minst sagt kortvarig och resulterade i att vi bokade flyg mot Spanien efter strax 2 veckor i storstaden.

Den stora anledningen varför vi valde att flytta vidare är helt enkelt att våra förväntningar, rekommendationer och vad vi läst inte riktigt stämde överens med verkligheten och efter 2 veckor att vara konstant sjuk beslutade vi oss att vi ville testa något nytt. Men jag klagar verkligen inte om man säger så, att flytta till Spanien har alltid varit en dröm som yngre och jag kan fortfarande inte riktigt förstå att vi bor här nu; värmen, gångavstånd till havet och det lugnet som ligger över den lilla staden vi bor i utanför Alicante är helt magiskt. Och hur länge vi tänkt och bo här är ingenting som någon av oss varken har bestämt oss för eller valt ens att disskutera för vi njuter dag för dag och fokuserar helt enkelt på jobb, träning och varann – Precis som vi eftersträvat!

Sååå, framöver kommer bloggandet komma igång på riktigt då vi äntligen fixat iordning fibernät i våran lägenhet och jag kommer kunna flitigt uppdatera om min vardag här nere som kommer innehålla massor av träning, sol, mat, äventyr och givetvis en hel del andra roliga saker.

Imorgon kommer det dessutom komma upp en krönika om kroppsbyggar tävlingen Tyngre Classic 6 som gick av stapeln i Solnahallen 15-17 september och även en exlusiv intervju med skaparna av Tyngre Classic: Givetvis snackar jag om Alex Danielsson och Andreas Guiance – så glöm inte att kika in imorgon igen för att läsa den!

Hasta pronto så länge!No Comments Yet

Comments are closed