Kladdiga och sockerfria brownies!

Idag improviserade jag ihop nyttiga brownies, de belv sååå goda och därför måste ni testa dessa. Ska bespara er från massa text – här kommer receptet!

Kladdiga brownies:

10 dadlar

2 ägg

2 msk kakao

2 msk smält kokosolja

1 msk honung

2 msk Hazelnut-cream från Barebells

1 msk kaffe

1 dl mandelmjöl

1 dl havregryn

Idag improviserade jag ihop nyttiga brownies, de belv sååå goda och därför måste ni testa dessa. Ska bespara er från massa text – här kommer receptet!

Kladdiga brownies:

10 dadlar

2 ägg

2 msk kakao

2 msk smält kokosolja

1 msk honung

2 msk Hazelnut-cream från Barebells

1 msk kaffe

1 dl mandelmjöl

1 dl havregryn

Gör såhär: Mixa dadlar, ägg och kakao till en slät smet. Smält kokosolja, hasselnötskrämen och honung och blanda detta med dadelsmeten. Tillsätt kaffet och sedan madelmjöl och havregryn och blanda allt samman. Häll upp i en form med bakplåtspapper och grädda i ugnen på 175 grader i ca 15-20 min, håll koll på kakan för att undvika att den blir torr. Ta ut kakan och låt den svalna, när den är kall breder du lite extra hasselnötskräm uppepå. Ställ in i kylen innan servering, sen bara ät och njuuuut! Lycka till <3

Kram på er!

No Comments Yet

Comments are closed