Idag gjorde jag fishtaco till min familj uppe i Linköping, det är sååå gott och roligt att äta det! Här kommer tips på recept och servering:
Skär torskfilé i tärningar, doppa i mjöl sen ägg och till sist panko. Stek i rikligt med rapsolja
Servera detta med färsk skivad mango, babyspenat, avocado, majs, ost, aioli, mango-chilisås och sweet chilisås samt tacobröd såklart. Toppa gärna med koriander om du gillar det! Supergott!
Idag gjorde jag fishtaco till min familj uppe i Linköping, det är sååå gott och roligt att äta det! Här kommer tips på recept och servering:
Skär torskfilé i tärningar, doppa i mjöl sen ägg och till sist panko. Stek i rikligt med rapsolja
Servera detta med färsk skivad mango, babyspenat, avocado, majs, ost, aioli, mango-chilisås och sweet chilisås samt tacobröd såklart. Toppa gärna med koriander om du gillar det! Supergott!