Kladdkaka gjord på avokado

Hej på er! 

Fredag och allt, vad passar då bättre än en hälsosam kladdkaka? Jag har gjort en kladdkaka med avokado i, den blir krämig och supergod! Receptet kommer här nedanför, ha en underbar helg allihopa 🙂

1 Shares

Scones på teffmjöl!

Hej!
Jag testade att baka med teffmjöl från Risenta och det blev himla gott. Teffmjöl är helt glutenfritt, ett sädesslag som kommer från Etiopien från början men odlas på flera platser i världen idag.

0 Shares

Havre- och blåbärbars!

Jag fick hem en helt underbar produkt från Sisu Nutrition, nämligen Sportfrukost med smak av blåbär och vanilj. Det är en blandning av högvärdigt vassleprotein, kokosolja samt frukt och bär! Det luktar så gott också… 😀 Uppge bakamedprotein15 när ni handlar på sisu.se och få 15% rabatt! Jag gjorde havre- och blåbärbars med denna produkt som ingrediens, här nedan kommer receptet!

0 Shares

Raw key lime pie!

Min kompis tipsade om att göra en raw key lime pie och samtidigt hade jag faktiskt en del citroner och avokados hemma, det passade alltså perfekt! Detta bakverk blev så hiiimla gott och syrligt, enkelt att göra med. Här nedan kommer receptet – som sagt, jag använde citron istället för lime. 

0 Shares

Ingefära- och gurkmejashot!

bbb