Life in a happy way

Fredagshoppet

En ”tradition” som jag har, är att hoppa in helgen med fredagshoppet. Hoppen finns under #fredagshoppet på Instagram. Jag slutar vid lunch på fredagar och ger mig alltid ut och springer i dagsljus året om när jag kommer hem. Detta löppass är nog det jag ser mest fram emot på hela veckan. Varför då ett hopp?! Har ni testat att hoppa? Om inte, gör det! Det går inte att hoppa och inte bli glad samtidigt. Mungiporna åker upp av sig själva. Så alltså dubbel glädje – det är fredag och man blir glad av själva hoppet. Life in a happy way helt enkelt!!

Solen gassade på rejält och termometern stod på 22 grader – i skuggan! Citronfjärilar, tussilago, blåsippor, vitsippor, grodor och varma vindar. Det pirrade i kroppen av att få ha skogsunderlag under fötterna. Det blev ingen löpning idag, men första promenaden på över en vecka. Så underbart härligt!!

Eftersom jag har varit hemma och varit sjuk hela veckan blev det ju bara en lugn promenad. Men jag var liksom ”tvungen” att sätta på mig träningskläder och gå min första korta promenad ute. Det ”kliar i kroppen” efter 1,5 vecka utan träning. Drygt en vecka kvar till träningsresan. Allt fokus på att bli frisk nu i helgen. //Vickan

Mitt BÄSTA springunderlag – skogsstig!!

Vårtecken…

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras