5 bra anledningar till att anlita en PT tillsammans med några kompisar.

sites/default/files/PT sporthälsa_0.jpgAllt fler anlitar en PT för att komma igång att träna eller för att utvecklas i sin träning, men många tycker  att det känns väl lyxigt att lägga så mycket pengar på sig själv.

sites/default/files/PT sporthälsa_0.jpgAllt fler anlitar en PT för att komma igång att träna eller för att utvecklas i sin träning, men många tycker  att det känns väl lyxigt att lägga så mycket pengar på sig själv. En PT tar allt från 400-1200 kr/timme och säkerligen finns det de som tar ännu mer, beroende på var man bor och hur välkänd man är! 

Att anlita en PT själv har sina fördelar, då du får all fokus på sig själv och träningen läggs upp efter dina förutsättningar. Faktum är dock att det finns flera bra argument för att istället gå ihop med ett par kompisar och dela på en PT! 

5 bra anledningar till att anlita en PT tillsammans med några kompisar. 

 

  • Ni delar på kostnaden. Om PT:n i normala fall tar t ex 500 kr i timmen så kanske hen tar 900 kr för tre, som ni då delar på! 
  • Ni träffas och umgås. Alla vet vi hur späckat schema de flesta har och i perioder blir umgänget bortprioriterade. Här kan ni kombinera OCH prioritera träning och umgänge med bästisarna!
  • Ni tränar hårdare! Med en PT som manar på er så kämpar ni ert allra bästa och tar i ert max och lite till! Min erfarenhet är att blodsmak och spyfärdig är vanliga ord i dessa grupper MEN total glädje efteråt och önskan om nytt pass snart igen. 
  • Peppande! Det är otroligt peppande att träna tillsammans i en liten grupp. Är man sen kompisar så känner man nog av lite positiv tävlingsinstinkt! Man sliter och kämpar tillsammans. Det är dessutom mycket svårt att hoppa av en inbokad träning med kompisarna och PT:n. 
  • Tid över! Tid är en bristvara numer så vad kan vara bättre än att kombinera träning och umgänge, så det blir tid över på det sättet – perfekt!! 
Som PT är det väldigt energigivande att träna dessa grupper, att se dem slita tillsammans – man ser fram emot tillfällena och åker därifrån med ett stort leende och varm i hjärtat! 
Så ta och ragga ihop dina bästa kompisar och anlita en bra PT! 
/Lénie

 

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer