Tabata vid sjön!

Igår, efter jobbet, så cyklade vi ner till sjön där vi mötte upp min dotter för träning tillsammans! Solen sken fortfarande och det var så skönt ute! 

Vi löpte en sväng som uppvärmning och det märktes att min dotter tränat mycket intervallträning i sin försäsongsträning i fotbollen, för vi såg bara ryggen på henne! De nya joggingskorna får löprundan att kännas enbart skön och rolig!

1 Shares

Energihämtning i Alperna!

Härliga Alperna!!

Spenderade sportlovet i St Anton! Att få åka iväg, att få röra på sig hela dagarna och vara ute i friska luften är outstanding! Långa och branta backar i solskenet!

Har du något nyårslöfte?

Brukar det låta så här?

-Börja träna

-Sluta äta godis

-Bli mer hälsosam

-Gå ner i vikt

-Blir mer fit

Ja, det finns många varianter på nyårslöften och naturligtvis handlar de inte bara om att träna eller gå ner i vikt, men de har en tendens att röra sig kring dessa områden. Varför uttalar vi ett nyårslöfte som sen bara bryts, för det är vad många löften gör? 

Lyssna på kroppen när den säger ifrån!

Hade en härlig helg förra helgen då hösten visade sig från sin bästa sida, nu är det helg igen och jag hoppas på soligt och kallt denna helg också! En höst som hittills inneburit mycket jobb, både hemma och på jobbet. Plugg för att även bli behörig lärare i idrott och hälsa samt ha en eget företag som jag vill hålla igång – ja, då kan det bli lite mycket stundtals. 

Infrabastu – 6 skäl att leta på en infrabastu

Flera gånger i veckan så badar jag infrabastu efter min träning. Vid mitt lokala lilla gym finns en sådan nämligen! Först ett litet besök i spabadet som masserar stora delar av kroppen en stund och sedan in i den infraröda bastun i 30 minuter – det är energigivande kan jag säga!