Mitt första inlägg

Nu är jag igång, dags för första inlägget på sporthälsa.se, sjukt kul att få dela med mig av mina kunskaper, erfarenheter och delvis även vardag med er! 

Nu är jag igång, dags för första inlägget på sporthälsa.se, sjukt kul att få dela med mig av mina kunskaper, erfarenheter och delvis även vardag med er! 

Kort om mig; Jag är född och uppvuxen på Åland, en liten ö öster om Sverige som tillhör Finland. För cirka 5 år sedan flyttade jag ner till Halmstad för att studera Idrottsvetenskap med inriktning mot golf. Vad jag inte visste då var att jag skulle plugga vidare och ta en magisterexamen i Biomedicin inriktning fysisk prestation 5 år senare – men det har jag gjort! Nu jobbar jag som personlig tränare på ett gym i anknytning till Halmstad Högskola där jag också har ett och annat grupp-pass, men det är PT som är min titel. På fritiden tränar jag en del och förkovrar mig i ny kunskap – gärna kost-, tränings- och idrottsrelaterat. 

Jag kommer skriva mycket om de områden jag brinner för vilket är träning, vetenskap, kost men även en del om psykisk hälsa och ohälsa. Jag kommer att blanda och ge lite vad gäller dessa områden, men jag ska fösöka hålla mig till dem så gått det går. Vad jag redan nu kan varna för är att jag kommer ge MIN syn på saker och ting som jag skiver om – men jag kommer även ge fakta bakom påståenden och vetenskapliga grunder bakom olika påståenden som florerar på nätet och i medier. 

Jag kommer att analysera, diskutera och kommentera olika saker som händer i medier och vad nyheterna tar/tagit upp nyligen. Jag kommer också ge min synvinkel på allt och även skriva en del från egen personlig erfarenhet. 

Hoppas ni ska trivas och lära er mycket nytt här! Välkomna in! 

//Jenny 

No Comments Yet

Comments are closed