Så sjukt taggad att det spritter i hela kroppen!

Som jag har skrivit tidigare i veckan har det varit lite sparsamt med gymtillfällen under 1,5-2 veckor. Har efter ett visst pusslande ändå fått ihop tre gympass hittills denna vecka och idag när jag var där och körde ett presspass med bla bänkpress, dips, militärpress mm kände jag hur ett lyckorus spred sig i hela kroppen och inspirationen fullständigt tokflödade. Kondition och muskler är färskvara och man kan inte leva på gamla meriter, men det lilla uppehållet gjorde mig ändå medveten om vilka enorma framsteg jag har gjort de senaste två åren.

Som jag har skrivit tidigare i veckan har det varit lite sparsamt med gymtillfällen under 1,5-2 veckor. Har efter ett visst pusslande ändå fått ihop tre gympass hittills denna vecka och idag när jag var där och körde ett presspass med bla bänkpress, dips, militärpress mm kände jag hur ett lyckorus spred sig i hela kroppen och inspirationen fullständigt tokflödade. Kondition och muskler är färskvara och man kan inte leva på gamla meriter, men det lilla uppehållet gjorde mig ändå medveten om vilka enorma framsteg jag har gjort de senaste två åren. Man förlorar inte sin styrka på så kort tid, men i och med att jag kört på i fullt ös har jag inte riktigt varit medveten om hur stark jag blivit i förhållande till vad jag har varit. Efter denna lilla paus insåg jag att WOW det har hänt grejer. Njuter även i fulla drag av det jag ser i spegeln. Mina axlar har blivit grymma, mina ben och rumpa är väldigt mycket fastare och rundare i formen och armarna börjar få lite mer synliga muskler.

I morgon blir det lite mer soft träning med stabilitets- och bålövningar. Mina barn är lätt förbryllade och lite fnissiga över att deras relativt vältränade och alerta mamma plötsligt ojande lägger handen i ryggslutet för varje liten krökning av ryggen. Dags att ta detta på allvar och börja bygga upp styrkan ordentligt i svank och bål. Pilatesbollen är kompis då…

sites/default/files/FullSizeRender (59).jpg

Flex Sportsclub, som jag tränat på de senaste tre åren, har nu blivit uppköpta av Actic. Känns lite vemodigt, men personalen verkar ändå rätt positivt inställda. Lite som om min bil plötsligt skulle byta märke till Volvo. Vi matchar ju så bra jag och Flex, men jag tänker att jag och Actic säkerligen kommer få en lika fin och tillitsfull relation.

sites/default/files/FullSizeRender (60).jpg 

I morgon är det återigen dags för visning och annat. Ha en skön lördagskväll!

Inga kommentarer

Stängt för kommentarer